Adatvédelmi nyilatkozat - HVG Állásbörze

az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő ...

Adatvédelmi nyilatkozat - HVG Állásbörze - Kapcsolódó dokumentumok

Adatvédelmi nyilatkozat - HVG Állásbörze

az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő ...

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Jelen adatvédelmi ... - Rebel Grafika

Cégcsoport: jelenti az Inform Média Lapkiadó Kft.-t, / Szuperinfó Média Kft.-t, / Első. Szuperinfó Kft./ Szuperinfó Dél-Kelet Média Kft., (4031 Debrecen, ...

adatvédelmi nyilatkozat - KÉK

2018. máj. 23. ... A Kortárs Építészeti Központ Alapítvány (KÉK) a továbbiakban mint „KÉK” vagy „Adatkezelő”, magára nézve kötelezőnek ismeri el a nyilatkozat ...

Adatvédelmi nyilatkozat

kiskunviz.hu), a Társaság tulajdonát képezik és az ezen címeken folytatott ... kiskunviz.hu” céges e-mail címén található leveleiben magáncélú személyes ...

Adatvédelmi nyilatkozat - Mon.hu

tett személyeket a Russmedia Digital Kft. / Russmedia Kft. / Szuperinfó Média ... Bikemag.hu Portal Kft-t/ Russmedia Ingatlanhasznosító Kft./ (4031 Debrecen,.

Adatvédelmi nyilatkozat - nagyagynap

9. AZ ADATFELDOLGOZÓK ADATAI, ELÉRHETŐSÉGEI. Név: Skycentrum Betéti Társaság (www.marketingszoftverek.hu, MailMaster rendszer). Székhely: 1089 ...

Adatvédelmi nyilatkozat - isotec

Polibex. Kft. által kezelt www.polibex.hu és www.isotec.hu internetes oldalakon alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket rögzítse. Ezen weboldalak ...

adatvédelmi nyilatkozat - Dunafém

Dunafém '95 Kft. 8000 Székesfehérvár, Sóstói út 3. Cégjegyzékszám: Cg. 07-09-003830. Telefonszám: 22/507-860 e-mail cím: [email protected]

adatvédelmi nyilatkozat - LeanCenter

2018. máj. 25. ... 8200 Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 15. Tel.: 36-88/326-186, 36-20/54-18-114. E-mail: [email protected] Felnőttképzési ...

Adatvédelmi nyilatkozat - iTolc

Adatvédelmi szabályzat az iTOLC Kft. nyelvvizsgáztatással kapcsolatos ... A nyelvvizsga letételének részletes feltételeit az idegennyelv-tudást igazoló államilag ...

Adatvédelmi nyilatkozat (PDF) - Bookers

Az online számlázási rendszert a Revolexpress Kft biztosítja. Az adatkezelés során az Adatfeldolgozó a számlázás körében megadott adatokat szükséges.

Adatvédelmi nyilatkozat - Benu

2018. okt. 3. ... 17-09-006549. 14379226-. 2-17. BENU Gyógyszertár. Szekszárd Balassa. BENU Balassa. Gyógyszertár Kft. 1090 Budapest, Bláthy. Ottó utca 9 ...

Adatvédelmi nyilatkozat - Rossmann Védőnő

keresztül a https://www.facebook.com/Rossmann.hu/app_613703705344266 linken, illetve a vedono.rossmann.hu linken elérhető „Védőnő válaszol”.

1 PREAMBULUM Jelen adatvédelmi nyilatkozat a www ... - AWS

Jelen adatvédelmi nyilatkozat a www.kutatokejszakaja.hu weboldalra történő látogatás esetére határozza meg az adatkezelés tárgyát, időtartamát, jellegét és ...

Adatvédelmi nyilatkozat - Theodora ásványvíz

2018. máj. 25. ... Holding (cím: Mariánské náměstí 159/4, Staré Město, 110 00 Prága 1; Cseh ... (e) sorsolások és nyereményjátékok esetén: az adott Honlapon ...

Adatvédelmi nyilatkozat - Rabóczky Gyöngyi

2018. dec. 12. ... Webshop neve: https://hajbetegsegek.hu. E-mail: [email protected] Telefonszám: 06 70 248 3732. Cégnév: Rabóczky Gyöngyi E.V.

Danone Adatvédelmi Nyilatkozat - Closte

2019. jan. 21. ... meghatározott, SZINAPSZIS Kft, Inspira, MarketPoll és Millward Brown Hungary Kft-nek az általuk lefolytatandó piackutatásban való részvétel ...

Adatvédelmi Nyilatkozat - Concerto Budapest

2018. máj. 25. ... 13/A. § (3) bekezdése: „A Concerto a szolgáltatás nyújtása ... Concerto közönségkapcsolati irodájában (1094 Budapest, Páva u. 10-12.

JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT – Ferrero ...

2019. szept. 13. ... A Ferrero Magyarország Kft. „Kényeztető útitárs” megnevezésű promóciós ... Amennyiben a Játékos a nyereményjáték lebonyolítása során.

Adatvédelmi Nyilatkozat - Etyeki Tüzép

Szolgáltatóhoz való állásjelentkezés. Az adatok ... alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése is. 2.3. Adatkezelő: az a ...

Adatvédelmi nyilatkozat - BENU Gyógyszertár

2018. okt. 3. ... 17-09-006549. 14379226-. 2-17. BENU Gyógyszertár. Szekszárd Balassa. BENU Balassa. Gyógyszertár Kft. 1090 Budapest, Bláthy. Ottó utca 9 ...

adatvédelmi nyilatkozat - ByHome Webáruház

Az adatfeldolgozó megnevezése: DPD Hungária Kft. ... Az adatfeldolgozó e-mail címe: [email protected] ... Címe: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25. Telefonszáma: ...

Adatvédelmi Nyilatkozat - Vértes Energetika

2018. máj. 25. ... A SalesAutopilot Kft un. hírlevélküldő marketingszoftvert bocsát az ADATKEZELŐ rendelkezésére. Az SalesAutopilot kft szerverei:.

Adatvédelmi nyilatkozat - Heimann Családi Birtok

1993. szept. 1. ... A HEIMANN Szőlő- és Bortermelő Családi. Birtok Korlátolt Felelősségű Társaság a GDPR előírásait tehát minden adatkezelés vonatkozásában ...

Adatvédelmi Nyilatkozat www.etyekituzep.hu 1 ... - Etyeki Tüzép

Az adatok kezelésével összefüggésben Szolgáltató ezúton tájékoztatja a honlapot igénybe vevő felhasználókat a honlapon általa kezelt személyes adatokról, ...

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Az adatvédelem kiemelten fontos ...

folyamatban lévő ügye van az Ügyfélszolgálattal,. • nyitott megrendelése van, amely még nem került szállításra, vagy részlegesen szállítottuk,. • rendezetlen ...

Adatvédelmi nyilatkozat - Navision Support Online

Számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység (TEAOR 6920 b) Egyéb információ-technológiai szolgáltatás (TEAOR 6209). Oktatási kiegészítő ...

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Adatkezelési ... - Hegyvidék Kártya

(Az Infotv. hatályos szövege a www.magyarorszag.hu jogszabálykereső szolgáltatásában, valamint a Nemzeti Jogszabálytárban a www.njt.hu címen érhető el.).

adatvédelmi nyilatkozat - Kortárs Építészeti Központ

2018. máj. 23. ... Budapest, Bartók Béla út 10-12., Magyarország; nyilvántartási szám: 01-01-0009837), aki. Adatkezelőként tevékenykedik. A KÉK előadásokat ...

Adatvédelmi nyilatkozat www.ebyte.hu Bevezetés Az E-BYTE Kft ...

használt elektronikus levelezési címe: [email protected] A szolgáltató cégjegyzékszáma: 09-09-014934. A szolgáltató adószáma: 14301713-2-09. Nyilvántartásba ...

Adatvédelmi nyilatkozat A KAQUN ZUGLÓ FÜRDŐ ÉS ...

Adatvédelmi nyilatkozat. A KAQUN ZUGLÓ FÜRDŐ ÉS REKREÁCIÓS KÖZPONT elkötelezett ügyfelei és érdeklődői személyes adatainak védelme iránt.

Adatvédelmi nyilatkozat és felhasználási feltételek A jogkodex.hu ...

A jogkodex.hu weboldal tulajdonosa a HVG-ORAC Lap- és Könyvkiadó Kft. (a továbbiakban: a ... A Kiadó, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a.

adatvédelmi nyilatkozat/szabályok - Forever Living Products

NAIH-98260/2016, email: [email protected], [email protected], továbbiakban: "FLPH") Forever. Üzleti Partnere (a "Forever Üzleti Partner") ...

Adatkezelési szabályzat és adatvédelmi nyilatkozat megnyitása - Unix

8799; E-mail: [email protected] Az adatkezelés megnevezése: Az adatkezelés a jelentkezők önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján történik.

Nyilatkozat az adatvédelmi incidens bejelentéséről ... - Hotel Síkfőkút

2016. dec. 1. ... Hotel Síkfőkút Kereskedelmi és Vendéglátó Kft. székhely: 3325 Noszvaj-Síkfőkút, Síkfőkút út 38. tényleges adatkezelés címe: Hotel Síkfőkút*** ...

adatvédelmi tájékoztató , jogi nyilatkozat - Teleky Bistro

ZOBA TREND KFT. (Székhely: 7633 Pécs, Madarász V. u. 10-12., Adószám: 14462124-2-02, Cégjegyzékszám: 02 09 073049, a továbbiakban: adatkezelő ) a ...