Helyi közlekedés kedvezményei - BKK

Érvényes diákigazolvány, illetve 362/2011. (XII. 30.) számú ... vagy pótfüzetében beragasztott érvényesítő matrica. Az EU, EGT tagállam és Svájc állampolgára.

Helyi közlekedés kedvezményei - BKK - Kapcsolódó dokumentumok

Helyi közlekedés kedvezményei - BKK

Érvényes diákigazolvány, illetve 362/2011. (XII. 30.) számú ... vagy pótfüzetében beragasztott érvényesítő matrica. Az EU, EGT tagállam és Svájc állampolgára.

Helyközi közlekedés kedvezményei - BKK

65 évnél idősebb magyar nyugellátású ... A Szátv. hatálya alá tartozó 6-65 év külföldi állampolgár ... utazása esetén 10 gyermekenként további 2 fő kísérő.

Agria Volán helyi közlekedés - Eger.hu

hogy a szerződést üzleti titokként kezelik, az utazási feltételek, a díjszabás és a menetrend kivételével, mely részei a szerződésnek. az utazóközönség ...

Ózd helyi közlekedés menetrendje 2018. március 1-től

2018. márc. 1. ... Autóbusz-állomás - Kórház. Z. M. M. M. I. 11. I. 5:35. 8:50. 9:50. 12:25. 13:30. 13:35. 14:15. I 15:23. 21:35. Kórház - Autóbusz-állomás. Z. M. W.

Ellentmondások a helyi autóbusz-közlekedés árszabályozásába nn

(Eger példáján keresztül) és a közelmúltban bekövetkezett változások ... díjszinten valószínűleg nem lehet kifizetődő még így sem, hogy a járatok.

Előterjesztés a helyi autóbusz-közlekedés díjainak felülvizsgálatáról

2019. nov. 14. ... a hozzá kapcsolódó komprimálás és egyéb szolgáltatás költsége (161,2 millió Ft) mindössze. 3,3 millió Ft-tal, 2,1 %-kal haladja meg a 2019.

Makó helyi autóbusz-közlekedés közszolgáltatási szerződésének ...

2015. dec. 16. ... A Tisza Volán Zrt.-vel kötött közszolgáltatási szerződés 2. számú melléklete tartalmazza a helyi menetrendet, mely szerint Makó autóbusz ...

Tiszaújváros helyi közlekedés menetrendje 2018. január 1-től

Tiszaújváros helyi közlekedés menetrendje 2018. január 1-től. 1 Autóbusz-állomás Tiszaszederkény ... JELMAGYARÁZAT munkanapokon. JELMAGYARÁZAT.

Baja városi (helyi) autóbusz-közlekedés díjai

(2016. szeptember 1-től). A Szolgáltató az alábbi árakat, pótdíjakat, kezelési és bemutatási díjat érvényesítheti a helyi autóbusz- ... Menetjegy és bérlet árak:.

Helyi közlekedés (Beszámoló a 2015. évről) - Veszprém

2016. máj. 19. ... tartó nyitva tartási idővel információs iroda és bérletváltási időszakban munkanapokon 5:30 - 19:00 óráig tartó nyitvatartási idővel 4 db bérlet- ...

Körös Volán helyi közlekedés menetrend - Orosháza-Gyopárosfürdő

OROSHÁZA helyi autóbuszjáratok. 1 Autóbusz-állomás – Huba u.– Szent I. út –. Gyökeres. Autóbusz-állomásról indul. Gyökeresre: 4.30 M 5.35 i 6.40.

A LIGA Szakszervezetek üdülési kedvezményei

Szakszervezeti kedvezményes ár: 3000 Ft/fő/éj IFA. Foglalás ... Október 1-től az árak az alábbiak szerint alakulnak: ... MÁTRAHÁZA HONVÉD ÜDÜLŐ.

Gazdálkodó szervezetek, egyéni vállalkozók fizetési kedvezményei ...

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a fizetési kedvezményi eljárások során ... gazdálkodó szervezet a FAG01, az egyéni vállalkozók pedig a FAM01 űrlapon ...

Velencei-tó helyi termék, helyi szolgáltatás, helyi érték - tanulmány

A Velencei-tó és a dinnyési Fertő védelmi terület madár-és ... (Katonai Emlékpark – KEMPP) – Dinnyés (Hagyományőrző Turisztikai Központ) - Agárd. (Sarvajc ...

savaria jövőjéért helyi akciócsoport helyi közösségi fejlesztési ...

lósult meg a városban (pl. a „Szent Márton Köpenye” Szociális Program), amely a ... GaLiba Gasztrofesztivál, Múzeumok Éjszakája, Múzsák Kertje, Szent Márton-napi ... így a szombathelyi Savaria Egyetemi Központ várhatóan a 2017 elejétől ...

helyi közösségi fejlesztési stratégia - Jászberényi Helyi Közösség ...

Jászberényi kulturális és közösség fejlesztési program ... A Jászberény Városi Önkormányzat 2015 végén a TOP pályázatokra felkészülés ... festményével a 19. és a 20- században alkotott jászsági festőművészek legjobb munkáit mutatja be. A ... Nemzetközi mézvásár és méhésztalálkozó (Augusztus): A rendezvény ...

helyi fejlesztési stratégia - Avasi Horizont Helyi Közösség

2018. szept. 10. ... Az Avasi Horizont helyi közösségi fejlesztési stratégiájának (HKFS) elkészítésekor a ... programok megerősítése (Borangolás, Görömbölyi.

Kőszegi Forrás Helyi Akciócsoport, Helyi Közösségi Fejlesztési ...

2017. szept. 29. ... A 2/A kulcsprojekt a Chernel Kálmán Városi Könyvtár közösségi terének fejlesztése (ERFA), valamint a kapcsolódó 2/B Közösségi funkciók ...

helyi közösségi fejlesztési stratégia - Pécsi Helyi Akciócsoport

... és egészségügyi centruma, önálló városközponttal (Rókus sétány, Szliven ... a közfunkciók ellátását (orvos, posta, boltok, ügyfélszolgálatok, éttermek), ...

HELYI KÖZÖSSÉGI FEJLESZTÉSI STRATÉGIA Alba Regia Helyi ...

2016. jún. 29. ... A stratégia városi szintre helyezése a székesfehérvári helyi identitás erősítését, érvényesülését ... magyar királyok temetkezési helyeként, törvénylátó napok ... Középtávú Környezetvédelmi Program 2012-2017 (KKP – 2012).

Helyi termelői piac nyitásával, üzemeltetésével ... - Helyi Termék

piactól, vagy vásártól, hiszen a helyi termelői piac olyan piac, ahol a kistermelő ... haladéktalanul gondoskodni köteles az árusítás megszüntetéséről, valamint az.

Esztergomi Helyi Közösség HELYI KÖZÖSSÉGI ... - Ister-Granum

2017. jan. 26. ... Program- és prioritásspecifikus kimeneti- és eredmény indikátorok . ... Azzal, hogy a Széchenyi tér rekonstrukciója során az autós forgalmat ...

Helyi közösségi fejlesztési stratégia - Nagyatádi Fórum Helyi ...

1.2 A nagyatádi HKFS közösségi tervezési folyamata . ... Nagyatádon 3 gyógyszertár üzemel, hétvégi ügyelettel, azonban éjszakai ügyelet nincs. A városban ...

HELYI KÖZÖSSÉGI FEJLESZTÉSI STRATÉGIA - Pécsi Helyi ...

2017. dec. 31. ... ... elem Pécs kapcsán a Mecsek és az ottani látnivalók (Tettye, Állatkert, TV-torony stb.), a városrész turisztikailag a Belváros után közvetlenül a.

Esztergomi Helyi Közösség HELYI KÖZÖSSÉGI FEJLESZTÉSI ...

A TOP-7.1.1-16- 2017-00099 számú pályázati kérelem 2017.12.07-én ... Esztergomi Vármúzeuma tulajdonában lévő Esztergomi Várszínház, amely szabadtéri.

HELYI KÖZÖSSÉGI FEJLESZTÉSI STRATÉGIA - Jászberényi Helyi ...

A Jászberényi Helyi Akciócsoport szervezése 2015 őszén indult meg, és számos ... jelenleg 13 felnőtt háziorvosi, 5 házi gyermekorvosi és 6 fogorvosi körzet.

Kiskunmajsa Kultúrájáért Helyi Közösség HELYI KÖZÖSSÉGI ...

Majsa Napok keretén belül elmaradhatatlan már évek óta az ő előadásuk is. ... A munkaadók különböző kedvezményeket kaphatnak a 2018. december.

Iránymutatás a közösségvezérelt helyi fejlesztésről helyi szereplők ...

mindenekelőtt a helyi szereplők és szakemberek, és különösen a helyi akciócsoportok koordinátorai és ... „Mit akarunk elérni az X. évre?”, „Milyennek ... Amennyiben e feltételek teljesülnek, az EMVA IH nem utasíthatja el a projekt EMVA-.

A közfoglalkoztatás hatása a helyi gazdaságra, helyi társadalomra

2018. szept. 28. ... Koltai Luca, Bördős Katalin, Csoba Judit, Herczeg Bálint, Hamza Eszter, Megyesi ... kötelező jellegű szolgáltatásokban (védőoltás, munkaruha,.

A közfoglalkoztatás hatása a helyi gazdaságra, helyi társadalomra 1 ...

1 A kutatást a Hétfa Kutatóintézet valósította meg, széles körű partnerségben egyéni kutatókkal, valamint ... az Agrárgazdasági Kutató Intézet munkatársaival.

Helyi önkormányzati választások 2019. október 13. Helyi ...

2019. okt. 3. ... Bővül a kutyaiskola területe, mert a jelenlegit már kinőtte ... sok is, a Törökbálinti Kenus Iskola jóvoltából, ők amolyan házi versenyt.

savaria jövőjéért helyi akciócsoport helyi ... - Szombathely.hu

lésfejlesztési Program a TOP-7.1.1-16 kódszámú, „Kulturális és közösségi terek ... sárgás színű borostyánkőről kapta, ami az antik világ kedvelt ékköve volt. ... szenek az egykori Savaria központjában elhelyezkedő helytartói palota és a Szent ... tatások jelentős része, valamint az igénybevevők többsége Szombathelyen ...

top clld helyi felhívás - Helyi Akciócsoport Nagykanizsa

A helyi felhívás kódszáma: TOP-7.1.1- 16-H-033-6-7 ... Konzorciumi partnerként a Nagykanizsai Városfejlesztő Kft bevonása minden esetben kötelező.

Helyi termelők, helyi termékek a rendezvényeken

A nyilvántartás adattartalma: ... FVM rendelet a kistermelői élelmiszer-termelés, -elő- ... Minta: Előállítási nyilvántartás (feldolgozatlan és feldolgozott termék).