Komplex szóbeli tételsor - Efeb

a váll, a könyök, a csukló és a kéz ízületei, ízületi mozgásai és fokértékei ... inának rupturája, m. biceps brachii tendinitise, adhaesiv capsulitis lényege.

Komplex szóbeli tételsor - Efeb - Kapcsolódó dokumentumok

Komplex szóbeli tételsor - Efeb

a váll, a könyök, a csukló és a kéz ízületei, ízületi mozgásai és fokértékei ... inának rupturája, m. biceps brachii tendinitise, adhaesiv capsulitis lényege.

C) Raktározás komplex szóbeli tételsor - Efeb

Tárolási módok és jellemzőik. FIFO, LIFO és FEFO tárolási rendszerek. Az áruátvétel módszerei és szabályai. A leltározás folyamata, a leltározás dokumentumai.

B) Raktározás menedzsment komplex szóbeli tételsor - Efeb

Szakképesítés: 54 841 11 Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző. Szóbeli vizsgatevékenység. A vizsgafeladat megnevezése: B) Raktározás menedzsment.

Központi szóbeli tételsor - Efeb

Ismertesse a szemrevételezés során észlelhető köröm elváltozásokat! ... köröm alaki deformitásai, növekedési zavarai, betegségei, ezek okai és tünetei.

10772-16 Modulzáró szóbeli tételsor - Efeb

nornák érvényesek az adótanácsadásban, melyek a tanácsadói etika követelményei! 16. Elemezze az adótanácsadót terhelő (magánjogi és büntetőjogi) ...

Raktározás központi szóbeli tételsor - Efeb

A raktár-technológia fogalma, összetevői. A raktárirányítás informatikai rendszere. Tárolási módok és jellemzőik. FIFO, LIFO és FEFO tárolási rendszerek.

Állattartás elméleti ismeretei szóbeli tételsor - Efeb

Ismertesse a vemhesség jeleit, időtartamát, mutassa be az ellés ... 16. Tétel. Ismertesse a kecske kor, ivar és hasznosítás szerinti elnevezéseit! ... Az ivarzás jelei.

Kerekedelem, vállalkozás, ügyvitel szóbeli tételsor - Efeb

Szóbeli vizsgatevékenység. A szóbeli vizsga megnevezése: Kereskedelem, vállalkozás és ügyviteli ismeretek. 2. Tétel. Jellemezze a mezőgazdaság területén ...

Raktározás menedzsment központi szóbeli tételsor - Efeb

következtek be a raktározási funkciókban a logisztikai követelményrendszer ... Mutassa be az integrált vállalatirányítási rendszer és a raktárirányítás kapcsolatát!

Komplex szóbeli tételek - Efeb

Ismertesse az egynyári, a kétnyári vágott és a száraz virágok, valamint más szá- raz növényi részek jelentőségét a virágkötészetben! Ismertesse az általános ter-.

Komplex szóbeli vizsgatevékenység - Efeb

megelőzően a központilag meghatározott tételsorból, a vizsgázó által véletlenszerűen kiválasztott tétel alapján ad számot felkészültségéről. A szóbeli vizsga ...

Komplex szóbeli tételek B sorozat - Efeb

kiképzése. - Kiegészítők: táska, sál, kendő, díszzsebkendő, őv, kalap ... hajtás, centrifuga fordulatszám, súlyérzékelés, öblítés, dobrögzítő, tisztítás,. - Teflon ...

Komplex szóbeli tételsor

átmenetes frizurát, úgy, hogy a haj hossza látványra ne rövidüljön jelentősen. Szeretné, ... Középkorú, erősen őszülő férfi vendég eredeti hajszíne középbarna. ... Vállig érő, szőkére melírozott, barna hajú vendégünk a hétvégén férjhez megy.

Komplex szóbeli tételsor - Ofi

Kezelési terv összeállítása a szituációban leírt kozmetikai problémára. ... Interferencia készülékkel végzett kezelésre érkezik 50 év körüli vendége a ... hatásmechanizmusa, a készülékek alkalmazásának javallatai és ellenjavallatai ...

55 723 11 Mentőápoló komplex szóbeli tételsor

(2) bekezdésében foglaltak alapján a szakmai vizsga szóbeli tételeit a 24728-3/2014/EAHUF számon kiadom. 2014. GYEMSZI. Egészségügyi Emberi ...

55 723 01 Ápoló komplex szóbeli tételsor

vizsga szóbeli tételeit a 24728-3/2014/EAHUF számon kiadom. 2014. GYEMSZI ... gondozás és diéta jelentősége (hyperaciditást eredményező táplálékok kerülése) ... szociális izoláció, vizeletretenció, dyspepsia, erythema, felázás, dermatitis,.

31 725 01 Fertőtlenítő_sterilező komplex szóbeli tételsor

Szakképesítés: 31 725 01 Fertőtlenítő-sterilező. Engedélyszám: ... Ismertesse a fertőtlenítő eljárások hatáserősségének fokozatait! ... fertőtlenítés fogalma, fajtái.

55 725 15 Műtéti szakasszisztens komplex szóbeli tételsor

elektromos kés, tisztaság, műszercsere, drén réteges sebzárás ... speciális műszerek: koponyafúrók (De Martel), Gigli fűrész és alávezető, csontcsí- pők (Luer ... Liston olló - csontvágó olló, csontreszelő, raspatorium – csonthártya eltávolításá-.

55 725 05 Fizioterápiás szakasszisztens komplex szóbeli tételsor

gerinc- és egyéb ízületek gyulladása, Sudeck-syndroma, csonttörések, bénulások. - kontraindikációk: malignus tumor, osteomyelitis, protézis, fémbeültetés, ...

55 724 02 Fülilleszték készítő Komplex szóbeli tételsor

segédanyagok: - gipszek. - csiszolópapír. - polírozó kefék. - polírozó gumik. - polírozó paszták csiszoló eszközök: - polírozó habkőpor. - acélfúrók. - fémfrézek.

55 720 01 Egészségügyi gyakorlatvezető komplex szóbeli tételsor

nyelvtudomány/szociálpszichológia/információelmélet/manipulációkutatás. - kommunikációs klíma. - kidolgozott kód - korlátozott kód. - Pygmalion effektus. 1. B.

55 720 02 Gyógyszerkiadó szakasszisztens komplex szóbeli tételsor

Hasonlítsa össze a gyógyszertárban kapható vércukormérő készülékeket és tegyen javaslatot ... az alkalmazható tesztcsík fogyasztói ára, beszerezhetősége.

54 726 02 Ortopédiai műszerész komplex szóbeli tételsor

Sorendbe rendezve ismertesse a csővázas alsó végtag protézisek ... Ismertesse a csípőízület és izmok sajátosságait, a csípőficam kialakulásának okait! 17. B.

32 723 01 Ápolási asszisztens komplex szóbeli tételsor

A vizsgafeladat megnevezése: Egészségügyi szakmai elméleti és ápolástani alapismeretek felidézése. 2 / 63. Hitelesítve: Rauh Edit mb. főigazgató-helyettes,.

54 726 01 Gyógy- és sportmasszőr komplex szóbeli tételsor

Ismertesse a masszázs és sportmasszázs fogalmát, felosztását és helyét a ... (m. piriformis; belső fedettizom (m. obturator internus) - külső csípőizmok: nagy.

55 725 01 Aneszteziológiai szakasszisztens komplex szóbeli tételsor

A vizsgafeladat megnevezése: Az aneszteziológiai szakasszisztensi feladatok ellá- tásához ... aszepszis-antiszepszis fogalma, aneszteziológiai vonatkozásai.

55 720 03 Gyógyszertári asszisztens komplex szóbeli tételsor

Komplex szakmai vizsga. Szóbeli ... vizsga szóbeli tételeit a 24728-3/2014/EAHUF számon kiadom. ... egyéb gyógyszertárban forgalmazott kozmetikai termékek ...

Központi modulzáró tételsor - Efeb

2018. jan. 5. ... 11504-16 Gazdálkodási alaptevékenység ellátása. A vizsgafeladat ismertetése: a szakmai követelmények megadott témaköreinek mindegyikét.

Szóbeli vizsgatevékenység - Efeb

A szociálpszichológia fogalma, tárgya. ‒ A szociálpszichológia alapfogalmai. ‒ A csoport fogalma, típusai. ‒ A szerep és státusz összefüggése. ‒ Az előítélet ...

51 344 01 Bérügyintéző részszakképesítés Komplex szakmai ... - Efeb

2018. jún. 6. ... 51 344 01 Bérügyintéző ... A vizsgafeladat időtartama: 60 perc ... május hónapban ledolgozott munkanapok száma 16, munkaszüneti nap ...

szóbeli tételsor

4.tétel. 4. a. Mutassa be a hagyományos labortechnika színes kidolgozási eljárásait. Hogyan és milyen eljárásokkal dolgozza ki a színes fényképeket (színes ...

KINEZIOLÓGIA Szóbeli tételsor

Pectoralis major clavicularis, m. Supraspinatus, m. Latissimus dorsi, m. Quadriceps femoris) b./ A Viselkedési Barométer. Fixáció korrekció (elmélet és gyakorlati ...

52 725 01 Boncmester szóbeli tételsor

ges három alapvető tényezőt)! Magyarázza el, hogy milyen módon fertőződhet a ... Jellemezze és csoportosítsa az emberen élősködő vérszívókat! ... lai sápadtság, hullafoltok, hullai véralvadék, a holttest kihűlése, hullamerevség, mace-.

REFLEXOLÓGIA Szóbeli tételsor

A kéz anatómiája. III/3. A láb reflexzónák elhelyezkedésének alapelvei. III/4. A kéz reflexzónák elhelyezkedésének alapelvei. III/5. Elváltozások a lábon. III/6.

FÜLAKUPUNKTÚRÁS ADDIKTOLÓGUS Szóbeli tételsor

Az európai orvoslás és a kínai tradicionális gyógyítás alapelveinek ... B. A szervezeten belüli energia - Qi áramlás alapvető jellemzése (időbeni - szervóra). C.

MESTERVIZSGA SZÓBELI TÉTELSOR - Mkik

MESTERVIZSGA SZÓBELI TÉTELSOR - PEDAGÓGIA MODUL. 2019. 1. ... Leegyszerűsítve: „Az asztalos és a kertész”! Fejtse ki ... (A tétel kihúzásakor ezt megkapja.) Ismeretei, tapasztalatai alapján az SZVK-t mivel lehetne kiegészíteni? Mivel.